Blog

Zware Jongens – Zie ginds komt de stoomboot

todaynovember 11, 2022 3

Achtergrond
share close

De Zware Jongens zijn niet te stuiten. Drie weken geleden kwam de  voetbalsingle “Ela Ela, dat zijn de Nederlanders” uit.  Natuurlijk omdat Nederland dit keer het WK Voetbal gaat winnen in plaats van Duitsland.

Maar ook Sinterklaas komt bijna het land weer binnen gevaren. Omdat voetbal en sinterklaas twee aparte dingen zijn, dachten de Zware Jongens dat twee aparte singles geen kwaad zouden kunnen.

Dus werd er een ietwat afwijkende versie van het bekende lied “Zie ginds komt de stoomboot” opgenomen. In een grijs verleden hadden Fokko en Arie al eens eerder een sinterklaas single (Marsepein en speculaas). Dus eigenlijk is dit hun tweede sinterklaas single.

De Zware Jongens denken dat de Goedheiligman hen door deze plaat wel goed gezind zal zijn en dat hij hen met een nummer 1 notering in hun schoentje zal belonen.

Helaas, videoclip is nog niet uit.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

DE POPULAIRE VOLENDAMSE BAND J-NIUS KOMEN MET WK SINGLE “THE ORANGE ARMY”

J-Nius is een populaire 10-koppige Volendamse Partyband á la The Hermes House Band van vroeger. Het liedje dat ze nu uitbrengen “The Orange Army” is een echte oorwurm, na 1x horen blijft het in je hoofd zitten. J-Nius gaat vol gas en staan voor 1000% achter dit nummer, dit is een echte WKKraker voor het Nederlandse volk!!!!!. De bandleden hopen dan ook dat het nummer, maar ook onze oranje jongens […]

todaynovember 10, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%