Blog

Zware Jongens – Virgil van Dijk song

todayjuni 8, 2019 14

share close

Na de winst van Liverpool in de Champions League finale kon een ode aan de ‘Man of the match’ Virgil van Dijk niet uitblijven. De Zware Jongens hebben de handschoen opgepakt en komen deze week al met hun versie van het nummer “Dirty Old Town” waarop de lofzang aan Virgil is gebaseerd.

In Liverpool is dit lied al een grote hit, nu mag Nederland niet uitblijven. Zeker met het oog op de komende wedstrijden van het Nederlands (mannen) elftal.

De Zware Jongens, u kent ze natuurlijk nog van hits als Stil aan de overkant, Anton aus Tirol, De Jodeljump, De Kneu en de Lege Krattenwals zijn Arie Kuipers en Fokko Dam.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maak kennis met Daniël Zuidema – Hier Is De Zomer

De 32-jarige Daniël Zuidema uit Zwolle komt ook dit jaar weer met een zomers nummer met als titel 'Hier is de zomer'. Daniël kennen we van de hits "De liefde die ik jou verklaar", "Nergens goed voor",  " Als jij niet kiezen kan en "Een trotse vader zal ik wezen". Deze liedjes kregen allemaal ruimschoots airplay op de diverse radiostations. "Hier is de zomer" is geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio […]

todayjuni 6, 2019 16

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%