Blog

Zita – Zomaar een Zomerliedje

todayjuli 5, 2019 6

share close

Zita is een oude collega van me en ze zingt al jaren op feesten en partijen. Ze is ook bekend als de Zingende Zeemeermin, Zingende Zeematroos en Zingende Kerstvrouw. Ze geeft optredens op de Raderstoomboot De Majesteit die aan de Maasboulevard ligt in Rotterdam.  Nu heeft ze een single gemaakt Zomaar Een Zomerliedje en maak je kennis met haar. Binnenkort zal ik een afspraak maken voor een interview om haar beter te leren kennen.

https://www.facebook.com/zita.duson

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Weima van der Werf – Seis Wiken

Het duo Weima van der Werf toert sinds de zomer van 1996 langs het Noord Nederlandse popcircuit en heeft een behoorlijke naam opgebouwd. Er zijn inmiddels vijf cd albums verschenen. Regelmatig is het duo te zien en te horen bij Omrop Fryslân, RTVDrenthe en RTVNoord. Zo'n 150.000 mensen hebben inmiddels kennis gemaakt met het duo tijdens live optredens. Weima & vd Werf beheersen de truc en weten precies wat ze […]

todayjuli 2, 2019 11

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%