Blog

Zesde single Elias van Hees: Het leven is niet te koop

todayseptember 30, 2022 6

Achtergrond
share close

Haags oud-raadslid lanceert persoonlijk levenslied

Elias van Hees, oud-raadslid uit Den Haag en bekend geworden als zingende politicus rekent af met zijn verleden. In zijn nieuwe nummer ‘Het leven is niet te koop’ bezingt hij, met een positieve boodschap, zijn turbulente zoektocht naar geluk en eigen identiteit. Genieten van het leven en persoonlijke groei staan centraal.

Elias: ‘Het leven is niet maakbaar, maar blijf positief, geniet en verbind met elkaar is mijn motto! Net als iedereen heb ook ik mijn krassen opgelopen in het leven. Mijn jeugd ging helaas gepaard met een streng religieus regime, waarin ik als kind en jongere onvoldoende vrijheid kreeg. Dit maakte mij ongelukkig. Een tijd lang heb ik mijn eigen verleden onbedoeld op de maatschappij geplakt en hierin deed ik mensen soms tekort. Met mijn nieuwe nummer wil ik aantonen dat het nooit te laat is om op nieuwe ideeën te komen. Heb lef en blijf niet stil staan!’

Het alweer de zesde single van de Hagenaar die in 2019 begon met het uitbrengen van eigen liedjes. Chris Cohen schreef de tekst en Peter la Haye maakte de productie. Sander van der Heide (Wisseloord Studios) deed de mastering. Miss Supermodel Universe Nederland 2022 Prianka Raghoe (25) maakt haar opwachting in de videoclip. Elias hoopt heel Nederland te veroveren met deze nieuwe single.

De single “Het leven is niet te koop” is verkrijgbaar vanaf 21 september en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dyon Verwer – Dat doe jij

Dyon Verwer heeft nog geen moment spijt gehad van de keuze om in het voorjaar van 2022 contact op te nemen met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Destijds resulteerde die samenwerking in de feestknaller ‘De nacht is mijn leven’. Naast een groot aantal positieve reacties uit alle windstreken van Nederland leverde dat hem ook veel boekingen op. Dyon is Tinus Hoekstra nog steeds dankbaar dat hij dit lied […]

todayseptember 30, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%