Blog

ZANGER COR KOMT MET NIEUWE SINGLE “WAAROM GA JIJ NIET MET ME MEE”

todayaugustus 30, 2022 2

Achtergrond
share close

De 40 jarige Cor Koopmans begon op zijn 15de levensjaar met zingen en nam al snel de artiestennaam Zanger Cor aan. Cor kwam in contact met Roy Otters en werden goede vrienden maar ook collega artiesten. Cor had in 2019 een optreden bij de show ‘Het Artiestenparadijs’, en na zijn optreden kreeg Cor een single opname cadeau aangeboden van ANRO Producties van Roy Otters.

Dit was de start van zijn carrière als zanger en heeft hij sinds die tijd 3 eigen singles uitgebracht met als titels; “Bezing de wereld”, “Waar ben jij” en “Laat ons nu leven”.

Dat waren best wel serieuze nummers en daarom werd het tijd voor een feestnummer, aldus Cor. Hij ging met veel zin en passie de studio in en in korte tijd werd het nummer “Waarom ga jij niet met me mee” geboren. Dit is het eerste feestnummer van zanger Cor en hij hoopt hiermee vele mensen plezier te bieden met deze nieuwe single.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%