Blog

Yosee – OVER EEN UUR

todayjuli 24, 2022 10

Achtergrond
share close

Na het succes van ‘Helemaal Gehad Met Jou’, waarmee Yosee een dikke knaller scoorde, komt de sympathieke Bossche met een kneiter van een opgvolger, getiteld ‘Over Een Uur’. Hiermee presenteert ze een volstrekt eigen versie van de eerder dit jaar overleden levenslied legende, zangeres Stella, die er in 1992 een dikke hit mee scoorde. Voor de productie tekende wederom hitproducer Harald Queens (bekend van o,a, Rutger van Barneveld, Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit e.v.a.) Onlangs vierde Yosee alweer haar 12 ½ artiestenjubileum, wat een succesvol evenement bleek. Met ‘Over Een Uur’ heeft Yosee naar verwachting een dikke hit in handen en zal ze de komende periode weer volop in de belangstelling staan. Een bijbehorende videoclip van ‘Over Een Uur’ is te zien op de bekende clipkanalen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Wes van der Steen – Feesten Tot De Zon Opkomt

Het was wegens gezondheidsproblemen lange tijd stil rondom de uit Liempde afkomstige zanger Wes van der Steen, maar nu alles weer goed gaat is de tijd rijp om zijn zangcarrière weer op te pakken. ‘Feesten Tot De Zon Opkomt’ is daarvan het resultaat en is een topsingle geworden. Wes ging hiervoor de samenwerking aan met de succesvolle producer Manfred Jongenelis, die natuurlijk als geen ander weet hoe een goede plaat […]

todayjuli 24, 2022 15

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%