Blog

Wortel of Peen – Jellediz

todayjuni 6, 2020 39

share close

Wortel of Peen is de debuutsingle van Jellediz. Deze talentvolle zanger is afkomstig uit Hillegom. Hij is eigenlijk nooit eerder als zanger actief geweest. Wel was muziek al jarenlang zijn passie. Jellediz speelt namelijk gitaar.
Jellediz is een gezonde Hollandse jongen die wel van een aardigheidje houdt. Zodra u deze opname heeft beluisterd, snapt u ongetwijfeld waarom.
Het nummer is een ode aan het gezonde eten. In het nummer worden er uitsluitend duurzame producten bezongen.
Dit lied is opgenomen en geproduceerd in the Office studio te Witmarsum door Dylan van der Feen. In het achtergrond koor zingen niet alleen de Zware Jongens (Fokko Dam & Arie Kuipers) mee, maar ook Dirk Meeldijk!

 

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Single release “Jij Alleen” van Femke Hengeveld

Met haar nieuwe single “Jij Alleen” zou Femke Hengeveld wel eens flink kunnen gaan scoren en landelijke bekendheid kunnen gaan bereiken.Samen met haar producer Robert Dorn, en haar eigentijdse sound, heeft ze wederom een hele mooie productie tot stand gebracht. “Jij Alleen” gaat erover dat iedereen iemand naast zich nodig heeft om aan vast te houden. Er is altijd wel iemand die je laat stralen en het beste in je […]

todayapril 24, 2020 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%