Blog

Wimmie Bouma komt met een echte schlagersingle!

todayaugustus 24, 2022 9

Achtergrond
share close

Wimmie Bouma is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld na het scoren van zovele hits als “De ring die jij draagt”, “Als jij het niet meer weet” , “In het zicht van de haven” en “Iets van amore” De goedlachse zanger uit Zwolle heeft een trouwe fanbase die de nieuwe single “Mijn kleine Diamant” weer met open armen zullen ontvangen. Ook dit maal heeft hitproducer Martin Sterken er weer een fantastische productie van weten te maken die Wimmie Bouma op het lijf is geschreven.

Een heerlijke schlager die zijn oorsprong in Duitsland vind en nu wordt geïntroduceerd aan het Nederlandse publiek. Zou dit de volgende volkse hit zijn van Wimmie?…het publiek bepaalt, maar feit is dat deze single staat als een huis.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Daniëlle Wijkstra bewandelt met nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ andere weg!

Omdat Daniëlle Wijkstra haar zangcarrière in Nederland nog meer uit wil breiden nam ze op advies van haar manager Hans Beumer enkele weken geleden contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Tijdens dat gesprek kreeg Daniëlle het gevoel dat ze bij RHB de juiste ondersteuning zou krijgen om haar doelstelling te halen. Haar nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ verschijnt daarom ook op dit Nijkerkse platenlabel. Qua muziekstijl is […]

todayaugustus 24, 2022 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%