Blog

Willem Huisman leukt donkere dagen op met lancering van HEY SCHAT

todaydecember 23, 2022 3

Achtergrond
share close

De 28-jarige volkszanger en entertainer Willem Huisman uit Arnhem leukt deze donkere dagen op met de lancering van een vrolijke danceplaat in het volkse genre. Met zijn nieuwe single wil Willem het publiek opnieuw laten horen dat het Nederlandstalige lied goed samengaat met dance.

Hij was reeds aardig succesvol met platen als Lailo, Laat je lekker gaan en Waar ben jij, maar met HEY SCHAT hoopt Willem ditmaal een hoop playlisten te scoren. Het is een danceplaat met een beat waarbij je vanaf het eerste moment niet stil kunt blijven staan. Het is een compleet nieuwe song geworden waarbij goede vriend en collega Stef Horn heeft geholpen met de songtekst, aldus een enthousiaste Willem. Het team van Sonic Solutions heeft er in ieder geval een supervette productie van gemaakt. Voor de RTV-promotie is Willem opnieuw een samenwerking aangegaan met UltimateDisk.

Willem sluit het jaar 2022 goed af met deze nieuwe plaat en kijkt met een positief gevoel uit naar 2023 met veel nieuwe muziek!

Website:                N.v.t.

Info & boekingen:          Willem Huisman / info@willemhuisman.nl

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%