Blog

Wesley de Bruin met zomerse feestversie van AMOR, AMOR, AMOR

todayaugustus 11, 2022 5

Achtergrond
share close

De Haagse volkszanger Wesley de Bruin met zijn donkerbruine stemgeluid komt weer met een gloednieuwe single! Dit keer was het volgens hem tijd voor een cover en aangezien hij een groot fan is van Hazes, stak Wesley de bekende hit AMOR, AMOR, AMOR in een nieuw jasje.

Hazes is de basis! AMOR, AMOR, AMOR is een versnelde versie van het origineel, met wat Spaanse klanken, maar ook zeker de Hazes Sound erin, aldus een enthousiaste Wesley.

Peter van Kesteren van Leico Music is weer verantwoordelijk voor de productie, Jaap van Didden voor de Videoclip en UltimateDisk verzorgt de RTV-Promotie.

Na singles als Kom Schatje, Ik wil bij jou zijn en Blijf bij mij, hoopt Wesley met AMOR, AMOR, AMOR niet alleen op veel airplay, maar ook dat hij met zijn muziek opnieuw alle kroegen, pleinen en feesttenten kan laten trillen op hun grondvesten.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Raja-Nee – TAKE MY BREATH

Raja-Nee' keert terug met de vierde single van haar nieuwe album "The Sovereign of 14742", "Take My Breath" is een hap uit een eerder uitgebrachte track "Breath" die Raja zo gracieus heeft opgenomen als bonustrack wanneer de digitale download wordt gekocht van alle digitale platforms. "Take My Breath" bespreekt een verliefdheid die zo diep gaat dat Raja letterlijk haar adem verliest wanneer deze mysterieuze man verschijnt! "Take My Breath" is […]

todayaugustus 11, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%