Blog

Wes van der Steen – Feesten Tot De Zon Opkomt

todayjuli 24, 2022 15

Achtergrond
share close

Het was wegens gezondheidsproblemen lange tijd stil rondom de uit Liempde afkomstige zanger Wes van der Steen, maar nu alles weer goed gaat is de tijd rijp om zijn zangcarrière weer op te pakken. ‘Feesten Tot De Zon Opkomt’ is daarvan het resultaat en is een topsingle geworden. Wes ging hiervoor de samenwerking aan met de succesvolle producer Manfred Jongenelis, die natuurlijk als geen ander weet hoe een goede plaat geproduceerd moet worden. ‘Feesten Tot De Zon Opkomt’, welke geschreven is door Manfred Jongenelis en Helemaal Hollands zanger Carlo Rijsdijk is dan ook een heerlijke meezinger geworden waarbij de voetjes van de vloer zullen gaan. Het kan dan ook niet anders dat deze single binnenkort overal massaal te horen zal zijn. We kunnen dan ook concluderen dat Wes van der Steen na een lange afwezigheid weer helemaal terug is.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

ROY HOFFMAN – JOUW OGEN STRALEN ALS JE LACHT

Je bent nog jong, maar vanaf het moment dat je in aanraking komt met muziek Bestaat er maar een genre dat je hart binnen komt en dat is de pure Hollandse Volksmuziek. Na al vele singles te hebben uitgebracht, en soms mee willen gaan met de tijd en Veranderingen in het Muziek Landschap laat je je daardoor toch niet leiden. Terug naar je eigen Liefde voor Muziek en naar het pure echte Volkse genre. Emile […]

todayjuli 24, 2022 14

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%