Blog

Weima van der Werf – Seis Wiken

todayjuli 2, 2019 11

share close

Het duo Weima van der Werf toert sinds de zomer van 1996 langs het Noord Nederlandse popcircuit en heeft een behoorlijke naam opgebouwd. Er zijn inmiddels vijf cd albums verschenen. Regelmatig is het duo te zien en te horen bij Omrop Fryslân, RTVDrenthe en RTVNoord. Zo’n 150.000 mensen hebben inmiddels kennis gemaakt met het duo tijdens live optredens. Weima & vd Werf beheersen de truc en weten precies wat ze moeten doen met het publiek: een kloppend concept qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op de mensen die zij ‘on the road’ mogen begroeten…

De nieuwe single van het duo is een heerlijk Friestalig liedje met perfecte samenzang, een zeer catchy refrein en een prachtig arrangement. De samenzang doet denken aan de harmonieën van de Beatles en heeft ook die fantastische sfeer. De nostalgische tekst gaat over de herinnering aan de grote vakantie (zes weken- seis wiken) tijdens hun jeugd.

Het liedje is geschreven door Arie Kuipers en de arrangementen en de productie waren in handen van Michiel Hoogenboezem. Een oude rot in het vak die werkte met o.a. Twarres, de 3J’s, Wende Snijders, Nick en Simon en Ilse de Lange. Daarom klinkt deze plaat ook als een klokje.

Anno van der Werf en Reinout Weima zijn op dit moment druk bezig met de afronding van de opnames voor het nieuwe cd album dat nog dit jaar uit zal komen.

Hier is: Seis Wiken.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=LjnCSIN5whg[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Rob Ronalds – Het is nu zomer

Rob Ronalds timmert al jaren aan de weg. Hij was leadzanger bij Cooldown Café (hij zong de hit: “Hey Baby”) en daanaast verwierf hij grote bekendheid als zanger in het programma van Ab Normaal. Zij eerste grote solo-hit was “Kleine blonde Mariandel” daarna volgden o.a. “Meisjes van de nacht” en natuurlijk “Haar rode lampie”. In het winterseizoen treedt hij doorlopend op tijdens de apriès ski in de Oostenrijkse wintersport oorden […]

todayjuni 30, 2019

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%