Blog

“WAT EEN DRAMA” is de titel van de nieuwe single van The Famous Dutch Guys

todayaugustus 11, 2022 4

Achtergrond
share close

Wellicht slaat de titel wel een beetje op de perikelen van vandaag de dag, met alle ellende omtrent de stikstof, huizen te kort en toeslagen affaires, maar dat is het niet! De tekst van het nummer is gebaseerd op de ervaringen van enkele van onze bandleden en bekenden. Je hebt een gezellige avond tijdens het carnaval of een avond stappen.
Wanneer je dan te diep in het glaasje hebt gekeken gebeuren er altijd dingen die je normaal niet zo snel zou doen.

De volgende dag denk je dan weer “Wat is er gebeurt, waar ben ik weer beland” Deze ervaring heeft menig feestganger wel eens gehad een voor ons het idee om er een liedje van te maken, aldus de mannen van The Famous Dutch Guys Onze vorige single MAISJES was voor ons een groot succes, met 250K aan streams was dit voor ons het moment om er een vervolg aan te geven. We zijn in zee gegaan met Martin Sterken van Studio Martin Sterken, een bekende producent als het gaat om gezellige feestnummers.

De klik was gelijk goed en Martin heeft ons verrast met een heerlijk accordeon sound wat het nummer compleet maakte. Tijdens het intro proef je al gelijk de gezellige sfeer van een goed feest, of dit nu in de kroeg is of tijdens de Carnaval of een festival het kan allemaal. The Famous Dutch Guys is een vijf koppige formatie uit de kop van Overijssel (Steenwijkerland) Als band hebben we maar één doel en dat is knallen in de feesttent met gezellige feestnummers. De muziek die wij maken is net even wat anders en dat is wellicht wat ons onderscheidt.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

DAISY TALENS KOMT MET NIEUWE SINGLE “ALS IK JE ZIE”

De nieuwe single van Daisy Talens met als titel “Als ik je zie” gaat over de liefde. In de clip is de liefde te zien die zij voelt voor die ene, speciale man. Deze muziekkeuze toont een mooie, totaal andere kant van Daisy, menigeen zal dan ook aangenaam verrast door deze keuze van haar zijn. Dit nummer laat u zeker niet stil staan en zal in menig uitgaansgelegenheid tot volle […]

todayaugustus 10, 2022 9

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%