Blog

Vèrèkkes Blààuw en Fiske te Zat maken gezamelijke feest single!

todayjanuari 20, 2023 4

Achtergrond
share close

Een lekkere vlotte meezinger met een hoog energie gehalte, waarop een goed feestje kan worden gebouwd! De mannen van de carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw uit Goirle scoorden een aantal jaar geleden een enorme carnavalshit met; “Diksie”. Carnavals vereniging Fiske te Zat hebben al meegewerkt
aan menig succesvol feestplaat als ambiance koor. Samen doken ze dit jaar de studio in om een gloednieuwe gezamelijke plaat op te nemen. De single “De vrienden van Carnaval” is het resultaat van deze gelegenheids samenwerking van de 2 groepen. De tekst en muziek werd geschreven door André Kooiman (hit-maker voor o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Double Dj’s e.v.a) die ook de productie maakte. Een lekkere vlotte meezinger met een hoog energie gehalte waarop een goed feestje kan worden gebouwd!

De single “de Vrienden van carnaval” is vanaf Januari 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Deze fantastische feestplaat zal de aankomende periode ongetwijfeld weer veel te horen en zien zijn op de feestzenders met carnaval 2023 in het vizier!

 

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%