Blog

VAART – Lied van de Hoop

todayoktober 20, 2022 2

Achtergrond
share close

De mannen van de band Vaart maken liedjes die ergens over gaan, in het Nederlands. Na ruim 20 jaar ervaring in het covercircuit besloten ze dat er meer is dan liedjes naspelen. Sindsdien maakt Vaart liedjes met eigen muziek en teksten met een hart.
Natuurlijk miste de band in de coronaperiode de verwondering en het applaus van haar publiek, maar inspiratie voor nieuwe liedjes bleef komen. Inmiddels schreef de band al ruim 35 eigen nummers waarvan er dit jaar 11 op het eerste album verschijnen. De album-presentatie staat gepland op zaterdag 22 oktober 2022.

De eerdere singles Nooit meer hetzelfdeTe Waar om mooi te zijn en Alles Beweegt werden al gedraaid op vele regionale radiostations. De aanhang van Vaart groeit maar door en zal zeker nog verder toenemen na de release van deze nieuwe single: Lied van de Hoop. Een heerlijke nummer met een positieve tekst dat opnieuw een groot publiek zal aanspreken en waardoor de fanbase ongetwijfeld verder zal uitbreiden.

De studiotechniek was in handen van Bo Meskers, het mixen kwam voor rekening van Theo Vogelaars (ex. Trockener Kecks) het nummer is door Attie Bauw gemasterd.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Stephen Six – Ja of Nee

Hallo , Mijn naam is Stephen Six en ik ga mij even voorstellen aan jullie. Ik ben afkomstig uit Limburg, maar wonende in het West-Vlaamse Ardooie en kom als oudste uit een gezin van 4. Eigenlijk ben ik altijd wel héél hard gehecht geweest aan muziek. Zelfs in mijn jeugd liep ik optredens af van eender wie ik ook maar kon zien, was dit nu Dana Winner, Willy Sommers, Sam […]

todayoktober 20, 2022

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%