Blog

UPSTREAM – secrets

todayseptember 6, 2022 3

Achtergrond
share close

UPSTREAM bestaat uit twee doorgewinterde muzikanten: zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge. Sinds 2017 schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk, een mix van blues, jazz en (country)pop. In 2018 brachten ze hun eerste EP met eigen werk, ‘The Boiling Point’ uit.

Ze zijn breed georiënteerd, willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen. Ze laten zich inspireren door muziek die de tand des tijds heeft doorstaan, met duidelijk hoorbare invloeden uit de seventies.

Toegankelijke composities waarbij het publiek al snel de behoefte voelt ze mee te zingen. Het uitgangspunt van UPSTREAM is dat de liedjes in de basis sterk genoeg moeten zijn om akoestisch overeind te blijven met 1 of 2 gitaren. Daaromheen worden de liedjes verrijkt met percussie, meerstemmige zang en hier en daar ook andere instrumenten.

Over Secrets

‘Secrets’ gaat over de kunst van het leven. Het beschrijft de geheimen die het leven gaandeweg aan ons prijs geeft en ons de kans biedt deze ervaringen om te zetten in geluk.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Harjan brengt nieuwe single uit met als titel “Kus me!”

Ook bekend als de helft van het feestduo Dubbel-Fris, is de Groningse zanger Harjan ook regelmatig bezig met zijn solo-projecten. Een goed gevulde agenda en een enthousiaste fanbase stonden aan de wieg van zijn nieuwe single “Kus me!”. Een gezellige, dansbare feestplaat die uit handen komt van zijn vertrouwde producer en songwriter Martin Sterken. Harjan beschikt over een mooi eigen repertoire waaronder een Dubbel-Fris album, enkele singles en soloprodukties zoals: […]

todayseptember 6, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%