Blog

Upstream – secrets

todaynovember 24, 2022 1

Achtergrond
share close

Over Upstream

UPSTREAM bestaat uit twee doorgewinterde muzikanten: zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge. Sinds 2017 schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk, een mix van blues, jazz en (country)pop. In 2018 brachten ze hun eerste EP met eigen werk, ‘The Boiling Point’ uit.

Ze zijn breed georiënteerd, willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen. Ze laten zich inspireren door muziek die de tand des tijds heeft doorstaan, met duidelijk hoorbare invloeden uit de seventies.

Toegankelijke composities waarbij het publiek al snel de behoefte voelt ze mee te zingen. Het uitgangspunt van UPSTREAM is dat de liedjes in de basis sterk genoeg moeten zijn om akoestisch overeind te blijven met 1 of 2 gitaren. Daaromheen worden de liedjes verrijkt met percussie, meerstemmige zang en hier en daar ook andere instrumenten.

Over Secrets

‘Secrets’ gaat over de kunst van het leven. Het beschrijft de geheimen die het leven gaandeweg aan ons prijs geeft en ons de kans biedt deze ervaringen om te zetten in geluk.

tekst: Chaja van der Heide
muziek: André van Solinge

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

BRAD & JORDAN KOMEN MET NIEUWE SINGLE “STARTING OVER”

Jordan werkt exclusief voor de labels van Future Music Europe, was vroeger studiomuzikant en speelde in verschillende coverbands. Brad is bekend van internationale producties en zijn studio Big Productions. Tegenwoordig maken de heren samen veel producties voor de labels van Future Music Europe, de samenwerking is goed en beiden hebben een half woord nodig om elkaar te begrijpen. Wat wel blijkt uit de producties die ze hebben gemaakt voor o.a. […]

todaynovember 24, 2022

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%