Blog

Tjitze droomt van een vakantie in Marbella!

todayaugustus 4, 2022 15

Achtergrond
share close
Friesland is een bron van talentvolle zangers in het volkse repertoire. Zo ook de zanger Tjitze die in het verleden weliswaar enkele songs openbaar heeft gemaakt, maar dit is zijn echte debuutsingle. Geschreven en geproduceerd door Martin Sterken die als geen ander weet hoe dit repertoire neergezet zou kunnen worden. Een vrolijke zomerse single met klinkende trompetten, gezellig koorwerk en een thema die menigeen aan zal spreken: “Op vakantie in Marbella!” van Tjitze zullen we nog zeker veel gaan horen aangezien hij nu al een mooie schare fans in Friesland op aan het bouwen is.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Uncategorized

Hans Grondel – Step Into The Ring

Wat zijn jouw dromen, wat is jouw roeping, waar wordt je gelukkig van? Hans Grondel droomde van een carrière in muziek. Twijfel, onzekerheid, kiezen voor het veilige heeft hem er van weerhouden te gaan voor zijn droom. Omdat we niet voor altijd blijven leven en omdat hij wist dat hij spijt zou krijgen, besloot de 36 jarige kroegbaas achter de bar vandaan te stappen en zijn hart te volgen. Hij werkt harder […]

todayaugustus 4, 2022 19

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%