Blog

Thom Craane terug met nieuwe single

todaynovember 12, 2022 2

Achtergrond
share close

Thom Craane is terug met nieuwe muziek! Met zijn nieuwe single neemt hij je mee naar een zwoele zomeravond in Parijs. Op deze mooie avond ontmoet hij op een terras een mooie dame. Ze neemt hem mee door Parijs, maar is het allemaal wel waar, of is het toch allemaal een droom?

Na wat uitstapjes in het pop-genre is Thom Craane met deze single weer helemaal terug bij zijn vertrouwde sound. Opgenomen in zijn bij  RWM studio in Rijsbergen. Het is een nummer om lekker op te dansen, te feesten en luidkeels mee te zingen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Mike D’Ancona zet met nieuwe versie van Heidi de alpenweide weer in zonneschijn

Mike D’ Ancona verliet enkele weken geleden met een heel goed gevoel het kantoor van Rood-Hit-Blauw producties in Nijkerk. De aanleiding van dit bezoek had alles te maken met zijn nieuwe single ‘Heidi’ waarmee ongetwijfeld jeugdsentiment naar boven wordt gehaald. In 1980 en 1981 zond de AVRO in totaal 52 afleveringen uit van de gelijknamige tekenfilmserie. Het gesprek tussen Mike met Ronald Visch was helder en voelde bij beide partijen […]

todaynovember 12, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%