Blog

Theo Mezz – Samen tot het gaatje

todayjuli 24, 2022 3

Achtergrond
share close

De nieuwe single ‘Samen tot het gaatje’ van Theo Mezz heeft als onderwerp gezellig stappen met vrienden om te drinken en te genieten van alles wat komen gaat. Als je dan ook nog voldoende middelen hebt om de rekening te betalen, kan er niets meer misgaan om samen naar het gaatje te gaan. Volgens Theo is het de perfecte opvolger van z’n in 2018 gelanceerde feestplaat van jewelste ‘Jij & Ik’. De melodielijn is gebaseerd op de Limburgse kraker ‘Alles oet de kas!’ van Erwin. Door de stevige dance beat die er door het team van Sonic Solutions onder is gezet, heeft het lied een compleet andere uitstraling.

Theo: ‘Ik kan me voorstellen dat het publiek even moet wennen aan deze stijl, maar ik ben ervan overtuigt dat zowel jong als oud hiervan genieten. Het is niet het geijkte hoempapa gebeuren, maar een heerlijk zomers nummer waar je lekker op kunt dansen. Onlangs heb ik tijdens een optreden bij een voetbalclub dit lied al gezongen en als ik dan zie dat het publiek gelijk helemaal los gaat, denk ik dat we een goede keuze hebben gemaakt. De tekst, die door Pascal de Vormer is geschreven, heeft een hoog meezinggehalte en de aanstekelijke kreet oh oh oh oh oh, blijft hangen. Zelfs op een dance festival zal deze track gedraaid kunnen worden’.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

NIEUWE SINGLE PETRA VAN ZUNDERT ‘’ALS IK IN JOUW OGEN KIJK’’

Met veel trots kijk ik terug op de afgelopen zes  jaar, waarin ik, naast zeven duetsingles met Jan Koevoet, mijn eigen liedjes heb uitgebracht en ook gevraagd ben voor veel leuke optredens. Mede dankzij Score Promotions zijn mijn singles door heel het land te beluisteren. Met “ Als ik in jouw ogen kijk “ presenteer ik mijn zevende single waarvan ik ook zelf tekst en muziek heb geschreven. De single […]

todayjuli 23, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%