Blog

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma

todaymaart 2, 2019 1

share close

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma is een zeer succesvolle band met een volle agenda. Dit “powertrio” heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het elke zaal, podium, festival of tent op z’n kop kan zetten. Dit komt niet alleen door de krachtige stem van Johannes Rypma (ooit tweede geworden tijdens The Voice), maar ook door het solide gitaarspel van Hille de Jong en het strakke drumwerk van Robin Lammers.

Hun eerdere singles, het Nederlandstalige “De weg terug” en het Friestalige “Skûtsjesilen” werden een redelijk succes in den lande.

Nu is er dan hun eerste Engelstalige single. Een heerlijke rocknummer met als titel: “Standing Strong” .

Standing Strong kan worden gezien als de soundtrack van het ijshockey. Omdat de heren grote fans zijn van de ijshockey sport in het algemeen, kwamen zij op het idee om er een lied over te schrijven.

Standing Strong werd zondag 28 oktober in het Heerenveense Thialf stadion gepresenteerd tijdens een wedstrijd van het zeer populaire ijshockeyteam The Unis Flyers (https://www.unisflyers.nl/). De single werd in de maand November landelijk en wereldwijd gereleased .

Het nummer is opgenomen en geproduceerd door Nico Outhuijse (bekend van de Kast) in the Grien Room studio te Leeuwarden.

De bandleden zijn zelf verantwoordelijk voor de compositie.

Johannes Rypma 13-05-1992 te Oudega
Hille de Jong 14-09-1987 te Sneek
Robin Lammers 21-12-1990 te Sneek

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maak Kennis met Frerik de Swetser onze Friese hunk met Ik Wie Blyn

Frerik de Swetser is een Fries fenomeen. Hij doet solo-optredens met gitaar en is tegenwoordig ook vaak op het podium te vinden met het duo The Spectacles. (samen met Emiel Stoffers van de Hûnekop). Frerik is een veelzijdig artiest en op het podium een echte ‘personality’. Na het grote succes van zijn single “Iderien Wurdt Bekend Behalve ik” en “Bier Falle Litte” komt Frerik nu uit met “Ik Wie Blyn”. […]

todayfebruari 27, 2019 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%