Blog

Telefonisch Interview met Jôn

todaymaart 13, 2019 2

share close

Sinds enige jaren is Jôn! actief  als zanger in het uitgaanscircuit. Vanwege de opvallende spellingswijze van zijn naam, er staat een dakje op de letter O (voor de taalgeleerden: “accent circonflexe”),  is er besloten om er een liedje aan te wijden.

Vandaar de opvallende titel: Dakje op de O.

Jôn is geboren in Drachten en afkomstig uit Burgum in Friesland. Daarom is er besloten om het liedje in het Nederlands n in het Fries op te nemen.

Het liedje is geschreven door Dylan van der Feen, Fokko Dam en Arie Kuipers en het is opgenomen in studio the Office in Witmarsum.

Live is Jôn! regelmatig te vinden op die plaatsen waar men van een feestje houdt. Of het nu een café, dorpsfeest of een bruiloft is, Jôn! beschikt over het juiste repertoire om er een leuk feestje van te maken. Het is een rasentertainer!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=puTs10cI1CY[/embedyt]

JôN!is te boeken op https://www.bmebookings.nl/jon-2/

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

De 10 vragen voor zanger Leon Basley

1 Hoe kan je jezelf het beste omschrijven? Ik ben Leon Basley 42 jaar en woonachtig in Bergen Op Zoom en heb een dochter van 18 Sharona 2 Hoe lang zit je in de muziekwereld? Eigenlijk al van mijn 8 jaar af door het deelnamen aan talentenjachten(playbackshows) maar echt zingen nu al 27 Jaar 3 Hoeveel single/albums heb je tot nu toe gemaakt? 5 albums en 8 singels 4 Wat […]

todaymaart 9, 2019 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%