Blog

Suzy Dexter – Breng me naar de zee

todayaugustus 4, 2022 5

Achtergrond
share close
De naam Suzy Dexter is bij velen bekend. Over de muziek die ze heeft uitgebracht is lovend geschreven door de vak pers en je hoort haar nummers dan ook nog regelmatig op de diverse radiostations. Drie albums heeft deze van oorsprong Brabantse zangeres uitgebracht in het Engels en na een periode van stilte is Suzy back en hoe? Met een Nederlandstalig nummer, door haar zelf geschreven.
“Zink met me mee” is de titel en is vanaf vandaag te downloaden en te streamen en de bijbehorende clip is te zien op You Tube en andere media kanalen. Met dit Nederlandstalig debuut gaat Suzy Dexter een nieuwe weg bewandelen.

Meer informatie : www.suzydexter.com

De Videoclip is nog niet klaar,

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Celine Rae – Promises

De Nederlandse artieste CELINE RAE zet liefdesverdriet, emotie en haar persoonlijke ervaringen om in dansbare poptracks. Rae noemt haar muziek vrij van stigma’s, omdat ze haar fans altijd probeert te inspireren om zichzelf te zijn, ongeacht wat ze doormaken. Haar teksten zijn eerlijk en rauw, en zelfs door haar genre dat wordt geassocieerd met feestvibes, zit er een boodschap en betekenis achter elk nummer dat Celine Rae zingt en schrijft. […]

todayaugustus 3, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%