Blog

Stimmung mit Peter lanceert Oktoberfest knaller FESTIVAL DER LIEBE

todayoktober 2, 2022 11

Achtergrond
share close

De oktoberfeesten zijn opnieuw losgebarsten en natuurlijk is Stimmung mit Peter, als een van de meest gevraagde en authentieke Duitse Schlager acts in Nederland, van de partij! Gehuld in onvervalste Duitse Klederdracht, zoals de super hotte Lederhose, zet der Peter ieder feest op sein Kopf! En de man timmert aan de weg; eerder was Peter tijdens de zomermaanden druk met zijn show in een bekend pretpark in Nederland en nu is het alweer tijd voor zijn eerste echte single EIN FESTIVAL DER LIEBE.

Deze Golden Oldie uit de jaren 70 zit in een hip nieuw jasje en daarmee heeft Peter het nummer uitgeroepen tot een echte feest-knaller! Je gaat ‘m geheid meezingen in je favoriete apres-ski tent, vanaf de piste of op een Oktoberfest en ‘m nu al een ereplaatsje geven in je favo playlist! De release en promotie worden verzorgd door UltimateDisk.

Website:              www.stimmung.nl /www.nose.nl   

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Single “Een traan in de nacht” van het album van Vince

Dit jaar kwam het postuum debuutalbum uit van Vince met als titel “Om nooit te vergeten”. Dit album is een verzameling van singles en niet eerder uitgebrachte songs van de zanger die in mei 2021 na een kort ziekbed overleed. Dat zijn fans hem niet zijn vergeten blijkt uit de vele reacties die gekomen zijn op het album! De single “Een traan in de nacht” is afkomstig van dit album […]

todayoktober 2, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%