Blog

SPANG! koppelt Limoncello aan frisse nazomer hit

todayseptember 11, 2022 3

Achtergrond
share close
“Het mag en het kan weer, dus dan moet ik er ook weer bij zijn”. Dat zijn de eerste woorden die SPANG! onthult over de totstandkoming van z’n nieuwe single ‘Limoncello’. Tijdens de vakantieperiode zal deze Italiaanse alcoholische drank, die wordt gemaakt van citroenen, ongetwijfeld bij veel mensen genuttigd zijn. Over het resultaat is SPANG! ontzettend blij. Hij was al een tijdje zoekende naar de opvolger van z’n in 2021 gelanceerde single ‘Sinds je weg bent’. Omdat SPANG! al vaker gebruik had gemaakt van de kwaliteiten die tekstschrijver Hans Louws levert, klopte hij wederom bij hem aan met de vraag of hij iets voor hem kon betekenen. SPANG!: Hans ging gelukkig de uitdaging aan. Ik had zelf al inspiratie verzameld en die had ik spreekwoordelijk in een ton gegooid. Nadat we die vervolgens samen hadden uitgepakt ontstond er een kreet. In dit geval was dat Limoncello. Denkbeeldig wordt daar een mooie dame aan gekoppeld en dat levert natuurlijk leuke gedachten op. Hans heeft ook een aantal ideeën die ik bedacht verwerkt in de tekst. De melodielijn komt eveneens uit de koker van Louws. Met die demo ben ik naar Manfred Jongenelis gegaan. Hij reageerde super enthousiast en met alle passie heeft hij dan ook deze verfrissende productie gemaakt. Het klinkt vrolijk, is dansbaar én je krijgt het refrein niet meer uit je hoofd. Buiten dat het eenoverheerlijk drankje is, hebben we er ook een frisse nazomer hit van weten te maken. Ik weet zeker dat mijn fans en de liefhebbers van gezellige Nederlandtalige muziek hier van houden. De single ‘Limoncello’, is vanaf 9 september 2022 legaal te downloaden via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Lennen Oldenbeuving, is te bewonderen op YouTube.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Jessy Arjaans – Dat is liefde

Jessy Arjaans zingt over de liefde, in haar nieuwe single “Dit is Liefde” Jessy is niet meer weg te denken op de Nederlandstalige zenders, en ook haar bereik wordt steeds groter. Na haar vorige singles “Ik Heb Altijd Wat” “Een Twee Drie Vier” “Dat Ik Geen Engel Ben” en “Hemelsblauwe ogen”, die het landelijk erg goed doen op de meeste stations is het nu weer tijd voor een nieuwe single. […]

todayseptember 11, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%