Blog

Sonny Morgan – LOVIN ME SOME YOU

todayoktober 1, 2022 1

Achtergrond
share close
Sonny Morgan is geboren en getogen in Dallas Texas. Vanaf de begindagen van Sonny’s jeugd was hij een muziekliefhebber. Vanaf het moment dat hij in staat was, zong hij in het koor van zijn kerk en speelde hij trompet gedurende de hele middelbare school. Zijn andere passie was de automobielindustrie.
Door de jaren heen werd hij uiterst succesvol in de auto-industrie. Enkele van zijn klanten waren Willie Nelson, Charlie Pride, Tom Landry en vele anderen. Slechts een paar jaar geleden daagde een van Sonny’s Celebrity Clients, George Strait, hem uit om zijn passie voor zingen na te streven. Na een ontmoeting met Ray Benson had Ray Sonny op het podium met Asleep at the Wheel tijdens een van zijn optredens met een duet. Meer was er niet nodig om op het podium op te treden om Sonny in het bloed te kruipen.
Sinds die dag met Asleep at the Wheel heeft Sonny op tal van locaties opgetreden, evenals zijn passie, om te gaan zingen voor senioren die niet de mogelijkheid hebben om naar zijn shows te komen.
Sonny, zijn vrouw Karin en hun geredde Greyhounds wonen in Granbury, Texas
Een uiterst getalenteerde Country Singer en Entertainer. Heeft echt plezier met zijn publiek en heeft een ongelooflijke stem. In de vele shows die hij heeft opgevoerd, heeft Sonny’s publiek altijd om toegiften gevraagd vanwege zijn leuke en vermakelijke optreden. Kan veel liedjes zingen van huidige of voormalige Country zangers! Is op CBS Austin KEYE 42 TV geweest, zong met Ray Benson en Asleep at The Wheel, zong bij Ray Stevens “Cabaray” in Nashville en wordt onderschreven door de Texas Country Music Association en de International Singers Songwriters Association als lid met een goede reputatie. Heeft opgenomen in Nashville’s beroemde Ocean Way Studios op Music Row en de beroemde Hilltop Studios in Nashville! Zijn eerste album is getiteld “It’s a Beautiful World” en is beschikbaar op CD of een van de elektronische media! Zijn tweede album is getiteld “I’m Your Man” en is beschikbaar op elektronische media en een cd. Hij stond in de Texas Regional Top 100 Chart met tien van zijn singles en in de World Country Chart met 6 nummers op nummer 1 en 4 op nummer 2. Werd genomineerd door de Academy of Western Artists voor een Willie award!! Hij heeft een nummer 1 in de Nashville Independent Country Chart en won het felbegeerde “Album van het Jaar” uitgereikt door de Independent Singers and Songwriters Association!

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Alex Luttjeboer – Tussen Twij Aiweghaiden In

Tekst en muziek: Alex Luttjeboer Video en montage: Bas van der Linde Akoestische gitaren en zang: Alex Luttjeboer Drums, percussie, keyboards en strijkersarrangementen: Dick Pomp Elektrische en akoustische gitaren: Rowdy Prins Basgitaar: Erik Drent Achtergrondzang: Sandy Jennifer Altman Met dank aan: Arjan van der Linde Management en boekingen: Denniz Pop DennizPop@hotmail.com https://www.youtube.com/watch?v=D7lFD0mOj24&ab_channel=DennizPop  

todayoktober 1, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%