Blog

SOBUR DUIKT IN VERFRISSEND BIERBAD

todayaugustus 17, 2022 4

Achtergrond
share close

Onlangs kwam een jongeman die zichzelf “Sobur” noemt de studio inlopen van hitproducer Martin Sterken. Deze jongeman had een idee voor een liedje in zijn hoofd en wou dat graag uit laten werken door Martin. Met veel plezier en joligheid werd er aan dit project gewerkt en dat voelde aan als een warm bad….een Bierbad welteverstaan! Met “Bierbad” is er een vrolijke uitspatting op de band vastgelegd die nu iedereen mag horen. Een verhaal lichtjes gebaseerd op de waarheid!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

LLIGTHART KOMT MET 2 LIEDJES VAN ZIJN NIEUWE ALBUM

De in het Belgische Gent geboren en getogen zanger Corne Ligthart, heeft een album uitgebracht met allerlei liedjes uit het alledaagse leven en die hij zelf geschreven en gecomponeerd heeft. In zijn eigen Homestudio heeft hij deze opgenomen en zoals hij zelf zegt, de songs zijn ruw en ongeslepen, waardoor ik hoop dat deze liedjes een bepaalde charme zal krijgen bij de luisteraars. Van dit album brengt hij 2 leuke […]

todayaugustus 16, 2022 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%