Blog

Single release “Jij Alleen” van Femke Hengeveld

todayapril 24, 2020 5

share close

Met haar nieuwe single “Jij Alleen” zou Femke Hengeveld wel eens flink kunnen gaan scoren en landelijke bekendheid kunnen gaan bereiken.
Samen met haar producer Robert Dorn, en haar eigentijdse sound, heeft ze wederom een hele mooie productie tot stand gebracht. “Jij Alleen” gaat erover dat iedereen iemand naast zich nodig heeft om aan vast te houden. Er is altijd wel iemand die je laat stralen en het beste in je bovenhaalt, je man, je vrouw, je kinderen, je vader, je moeder of je beste vriend.

Discografie:
April 2020 Jij Alleen
Juni 2019 Ga Voor Ons
Maart 2018 Vuur & Vlam
November 2017 Liefde, Passie & Puur
Februari 2017 Laat Me Gaan
September 2016 1000 Bange Nachten
Februari 2016 Ik Laat Je Gaan

Biografie:
Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een mooie podium carrière. Door haar vele optredens op feesten en bruiloften speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Inmiddels heeft Femke een groot team van tekstschrijvers, producers en videoclip makers om zich heen verzameld. De zeven nummers die zij tot op heden op haar eigen platenlabel heeft uitgebracht werden steeds fantastisch ontvangen en waren landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziek programma’s op tv. Femke heeft hiermee een heel eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. De verwachtingen van “Jij Alleen” zijn dan ook erg hoog.
worden steeds fantastisch on.

Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur of langer in een mega feesttent: Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.eoeeftijwerd duidelijk dat Femke zangeres.

Management:

Femke Hengeveld Entertainment

Email: info@femkehengeveld.nl

Telefoon: 0623937688

Boekingen:

Sing Music, Email: info@singmusic.nl

Radio & Tv Promotie:

Score Promotions, Email: dennis@scorepromotions.nl

Telefoon: 0641985707

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dit is de mooiste plaat die ik ooit heb gemaakt, Danny Sulman – Zo Mooi

Na het uitbrengen van zijn vorige single 'Jij bent wat ik wil’, gaat het goed met Danny Sulman (33) uit Emmer-Compascuum Daarom heeft hij wederom samen met Roy Keuter, Rowdy Prins en Jeff Zwart een prachtige nieuwe single opgenomen, genaamd : ‘Zo Mooi’. “Deze single komt echt uit mijn hart” verteld  Sulman. “Wij verwachten binnenkort ons eerste kindje en ik wilde het gevoel wat ik daarbij heb vertalen in een […]

todayapril 6, 2020 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%