Blog

Single “Een traan in de nacht” van het album van Vince

todayoktober 2, 2022 4

Achtergrond
share close
Dit jaar kwam het postuum debuutalbum uit van Vince met als titel “Om nooit te vergeten”. Dit album is een verzameling van singles en niet eerder uitgebrachte songs van de zanger die in mei 2021 na een kort ziekbed overleed. Dat zijn fans hem niet zijn vergeten blijkt uit de vele reacties die gekomen zijn op het album! De single “Een traan in de nacht” is afkomstig van dit album en is geschreven door Gerto Heupink en geproduceerd door Martin Sterken. Een heerlijke schlager waarmee Vince zijn stem heeft mogen vereeuwigen en ondanks het feit dat hij er niet meer is, weet hij nog altijd zijn fans in het hart te raken met zijn warme stem. Dita Jagersma is als weduwe nog alle dagen druk met het muzikale nalatenschap, is dan ook trots dat zij dit voor haar man nog kan betekenen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Benno van Vugt maakt ludieke versie van Tom Jones hit!

Het gelijknamige muziek! De Tilburger Benno van Vugt is een Brabants fenomeen met al 21 singles, een album, ruim 1 miljoen streams en zelfs een boek op zijn naam! Aan stoppen denkt hij nog lang niet en daarom heeft hij nu een nieuwe single gemaakt met de alleszeggende titel; “Koekwaus” ! Een geweldige feestversie van de hit Sexbomb van Tom Jones op geheel eigen wijze gezongen en gebracht met een […]

todayoktober 2, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%