Blog

Sébastiaan – Niet mijn type

todaydecember 16, 2022 2

Achtergrond
share close

De nieuwste single van Sébastiaan is een bijzondere!

Afgelopen 29 oktober stond hij na ruim 13 jaar weer in het theater met zijn show One Night Only – Live in concert. Tijdens het concert is er een  registratie gemaakt en er is gekozen om de song “Niet mijn type” uit te brengen als live single.

De tekst schreef hij weer zelf en gaat over het vinden van iemand die goed bij je past en aansluit. Helaas kom je ook liefdes tegen waarvan later blijkt dat ze niet zo goed bij je passen en niet lekker aansluiten en dat blijkt dan toch het type te zijn waar je in eerste instantie voor gevallen bent.

Een lekkere ska/reggae vibe, gespeeld door de live band, maakt het lied compleet en zorgt toch voor een heerlijke positieve klank.

Door de positieve klanken over zowel het concert als de voorgaande singles, smaakt alles zeker naar meer. Dus ook in 2023 zal er weer van alles gaan gebeuren en we kunnen nu al verklappen dat er medio mei 2023 een zomersingle aan gaat komen.

Voor meer informatie kijk je op de website

www.sebastiaan-singersongwriter.nl

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%