Blog

RUDY DE WIT Dans Helena (Single Remix)

todayoktober 28, 2022 4

Achtergrond
share close

Al bij het verschijnen van Rudy de Wit’s meest recente album in het voorjaar van 2022 bleek de track ‘Dans Helena’ al een grote favoriet bij de fans. Nu verschijnt ‘Dans Helena’ op veler verzoek op single. Voor de single werd ‘Dans Helena’ nog even kritisch onder handen genomen en het producersteam Sonic Solutions (bekend van o.a. ‘De Toreador’) verfijnde de sound met een fantastische exclusieve single remix. Hiermee heeft Rudy een perfecte opvolger in handen van de hit ‘Oh Jij Ja Jij’ waarmee hij eerder dit jaar alle playlisten veroverde en die veelvuldig te horen was op radio, feesten, partijen en in de kroegen. De verwachting is dat het met ‘Dans Helena’ dezelfde kant op zal gaan. Ron Schmid, bekend uit de reality soap ‘Ik Geloof In Mij’ verzorgde de videoclip.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Johnny Gold – De Waterlelie Dans

De allernieuwste feesthit van Enfant Terrible Johnny Gold, de ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en ja, alweer de 7e succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe melodietjes in een feestelijk Johnny Gold jasje” Wie is er niet als kind in de Efteling geweest en betoverd door het sprookje van de Indische waterlelies, waarin de behekste sterren als een soort elfjes hun dansje vertonen … Johnny in ieder geval wel […]

todayoktober 28, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%