Blog

RUDIE VERSNEL ZINGT ZIJN SINGLE “MIJN LIEVE SCHAT” VOOR VRIENDIN EN IN GEDACHTEN OOK VOOR ZIJN OUDERS.

todayjuli 23, 2022 2

Achtergrond
share close

Op hele jonge leeftijd zong hij mee met Nederlandstalige liedjes op de bar van de camping kantine….dat vonden de gasten leuk maar ook hij want dan kreeg hij weer een chocomelk. Nu zegt, de microfoon weer gaan pakken. Hij heeft gewacht totdat zijn eigen kinderen volwassen waren. Hij verhuisde naar Spijkenisse en leerde daar een horecaondernemer kennen die hem vroeg om de karaokeavonden in zijn café te verzorgen. En zo is het allemaal weer begonnen. In dat café zong hij met echte grote namen die daar optraden, Frans Bauer, Andre Hazes Jr., Peter Beense, Dries Roelvink zijn maar een paar namen. Mijn grootste fan, mijn moeder werd ernstig ziek en voor haar wilde ik nog een single opnemen, maar helaas kwam het niet zover en verloor tot overmaat van ramp in korte tijd mijn beide ouders. Zingen op de begrafenis lukte mij niet, maar heb de muziek vooraf ingezongen en werd gedraaid. Het was uiteindelijk mijn vriendin die mij aanspoorde tot het opnemen en uitbrengen van een single. Ik maakte een afspraak bij Roy Otters, erg zenuwachtig en zonder studio ervaring besloot ik daar mijn nummer op te nemen. Mijn eerste single die ik speciaal voor mijn vriendin maar ook voor mijn ouders zing, al kunnen zij het niet meer mee maken, maar wat zouden ze trots geweest zijn, aldus Rudie.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Martin de Jager – Emanuela

In de week dat de tempraturen in Nederland ver boven de 30 graden uitkomen lanceert Martin de Jager z’n nieuwe zomersingle ‘Emanuela’. Vooral de bouzouki, waarvoor topgitarist Marcel Fisser verantwoordelijk is, zorgt voor de Griekse sfeer en gezelligheid. Dat was ook de insteek van de uit Medemblik afkomstige entertainer die daarvoor wederom The Boom! Music Studio bezocht. Volgens Martin heeft producer Frank Verkooyen altijd van die geniale ideeën waarmee hij […]

todayjuli 23, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%