Blog

Rosita Stone – Luz Estelar

todayoktober 15, 2022 62 3

Achtergrond
share close

Rosita Stone’s Love to the World is een episch volkslied voor onze tijd, ongeacht ons ras, onze cultuur, genderidentiteit of spirituele overtuigingen; gelooft dat we allemaal zijn geboren om liefde naar de wereld te brengen, met broederschap als het ultieme doel.

De essentie van zijn muziek is emotionele, universele aantrekkingskracht, inclusieve levering, suggestief en onvergetelijk. Rosita Stone is een bekroonde artieste, producer en danseres en ontketent op 9 juli 2021 ongetwijfeld haar grote hit ‘Love to the World’, een backing-track met diepe wortels en een berg aan magnetisme. De timing is perfect. Weerstand is zinloos.

El amor al mundo is geschreven door haarzelf en de Amerikaanse producer Big Chris Flores die heeft gewerkt met Fergie van de black eyed peas, Slash van Guns & Roses, Rihanna en nog veel meer artiesten. De video voor “Love to the World” toont Capoeira, ontwikkeld door het Afrikaanse volk in Brazilië als een mechanisme van verzet tegen hun onderdrukkers en om gemeenschap en eenheid voor zichzelf te creëren. Het is een mengeling van vechtsporten, acrobatiek, muziek en “spel”.

Op 21 juni 2021 trad Rosita op tijdens het Love 2 the World Celebration Concert, samen met multi-Billboard Snow Award-winnaar Tito Puente Jr., Mambo Kings, Sukhbir Singh, de “Prince of Bhangra” en Japanse artiesten. Ayasen en May Yuhia .

Rosita opende ook concerten voor Carlos Vives en deelde het podium met Michael Bublé.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dat Nederlandstalige muziek leeft als nooit te voren, is meer dan ooit duidelijk. Vele grote evenementen worden georganiseerd rondom het fenomeen Piratenmuziek en deze worden gretig bezocht door vele tienduizenden mensen. In 1985 scoorde Johnny Eissing een grote piratenhit met zijn single “Mijn grote wens” die tot op de dag van vandaag nog regelmatig te horen is op vaderlandse piratenzenders. Johnny Eissing , die in het dagelijks leven Folkert Eizinga […]

todayoktober 14, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%