Blog

Rod B Pikes met Go, wat een single zeg

todaymei 18, 2019 1

Achtergrond
share close

Rod B Pikes

Na een zoektocht, zwevend door doolhoven, heeft Rod B Pikes zijn weg gevonden. Voel de positieve energie door je lichaam gieren bij het horen van de eerste tonen. Beukende drums, pompende bas, vette synths en scheurende gitaren in combinatie met pakkende vocalen zorgen ervoor dat het stuc van de muren knalt.

Go is de eerste single van het later dit jaar verschijnende debuutalbum van Rod B Pikes en is opgenomen in de Key studio door de producers Marc Binnema en Rogier Trampe.

On your marks, get set, GO! Een mooi startschot voor een veelbelovend album.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NMcsaiI0u48[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

De Nieuwe Single van Nog Effe is uit

 Na hun eerste single “De as van ome Arie” komt Nog Effe nu met het vrolijke “Feest in de tent”. Mocht u zich afvragen waar u deze melodie van kent, dan moet u even heel goed nadenken en misschien komt u er op. In ieder geval is dit een heerlijk opgewekt lied dat op alle manieren uitnodigt tot meezingen en meedoen.  Nog Effe Een band waarvan de bandleden zich bewust […]

todaymei 11, 2019 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%