Blog

Rocky Pauw – Jij bent als de zon

todayoktober 28, 2022 4

Achtergrond
share close

Als Rocky Pauw net zoveel aandacht krijgt met zijn nieuwe single ‘Jij bent als de zon’ als de voorganger ‘Besame Mucho’ is hij een zeer tevreden mens. Naast zijn producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio regelt promotor Dennis van de Kraan dat hij in geheel Nederland uitgenodigd wordt bij zowel radio- als tv-programma’s. De kans is erg groot dat de geschiedenis zich gaat herhalen met deze verfrissende cover van René Schuurmans. De keuze om juist deze plaat nieuw leven in te blazen heeft te maken met het feit dat het niet één van zijn meest herkenbare plaatjes is. Een moderne versie zou volgens Rocky niet misstaan.

Rocky: ‘Ik was op zoek naar een nieuwe single en ben van mening dat een cover uitbrengen voor mij de beste keus is. Vooral de tekst die gaat over een mooi dame gaat sprak mij ergl aan. Frank heeft er een gezellige meezinger van gemaakt. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Ik werk ondertussen al ruim 10 jaar met hem samen en er is een klik van beide kanten. Ik kan het niet alleen en Frank ook niet. Met andere woorden…..de connectie die wij hebben zorgt uiteindelijk voor een kwalitatief hoogstaand product. Waarom zou ik dan gaan switchen?’

De single ‘Jij bent als de zon’’ is vanaf 26 oktober 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van Rocky Pauw.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Margretha heeft met ‘Een groot wonder’ een vrolijk en blij lied in handen

De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single ‘Een groot wonder’ een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt’ en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door Roland Verstappen is geschreven. Uiteraard verschijnt ook deze single weer bij […]

todayoktober 28, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%