Blog

Robin Topper – Word jij mijn topper

todaydecember 3, 2022 13

Achtergrond
share close

Mijn naam is Robin Topper en ben 37 jaar. Ik kom uit de Bollenstreek, een mooi en kleurrijk gebied tussen Amsterdam, Leiden en Haarlem. In het dagelijks leven werk ik 24-uurs diensten bij de beroepsbrandweer van Haarlem. Naast het blussen van branden is zingen mijn grootste passie.

Onder het label ‘Topper Music’ breng ik mijn vierde single uit: ‘Word jij mijn Topper!!!’ Dit nummer heb ik wederom samen met Ger Oerlemans opgenomen en laten mixen bij Hans van Vondelen. De tekst komt van Hans Louws vandaag waarbij we samen hebben kozen voor een kreet waarbij mijn achternaam is gebruikt. Mijn achternaam is niet alleen mijn artiestennaam maar ook mijn daadwerkelijk achternaam. Het moest een echt kroegnummer worden wat iedereen gelijk aanzet tot meezingen en feesten.

 

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%