Blog

Rob Ronalds – Mooiste meisje van de klas

todayoktober 26, 2019 4

share close

Rob Ronalds is in het Nederlandse uitgaanscircuit geen onbekende. En niet alleen in Nederland, ook in Oostenrijk weet Rob in de wintermaanden alle kroegen op zijn kop te zetten. (Westendorf, Kaprun, Gerlos) De après ski feesten met Rob Ronalds zijn haast legendarisch!

Hij had in het verleden een aantal grote hits. Wie kent liedjes als “Kleine blonde Mariandel” en “Haar rooie lampie” nou niet?

Met “Mooiste meisje van de klas” verwachten wij dat deze hitsuccessen geëvenaard zullen worden.

De tekst van het nummer gaat over iemand die verliefd was op een mooi meisje dat bij hem op school zat. Later verdwaalt hij per ongeluk (!) in een fout café en komt haar daar tegen…helemaal aan lager wal geraakt.

Het liedje is geschreven door Arie Kuipers (naar een idee van Fokko Dam) en werd geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio te Witmarsum.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Rod B Pikes – Play On

“Na een zoektocht, zwervend door doolhoven, heeft Rod B Pikes zijn weg gevonden. Beukende drums, pompende bas, vette synths en scheurende gitaren in combinatie met pakkende vocalen zorgen ervoor dat het stuc van de muren knalt. Rod B Pikes, the new rocksensation!” aam Band: Rod B Pikes Titel:  Play On Tekst schrijver: Marc Binnema te Sneek en Sijmen Wijnja te Sneek Componist:Rogier Trampe te Stiens, Marc Binnema te Sneek, Sipke […]

todayoktober 19, 2019 10

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%