Blog

Rob Ronalds – Het is nu zomer

todayjuni 30, 2019

share close

Rob Ronalds timmert al jaren aan de weg. Hij was leadzanger bij Cooldown Café (hij zong de hit: “Hey Baby”) en daanaast verwierf hij grote bekendheid als zanger in het programma van Ab Normaal.

Zij eerste grote solo-hit was “Kleine blonde Mariandel” daarna volgden o.a. “Meisjes van de nacht” en natuurlijk “Haar rode lampie”.

In het winterseizoen treedt hij doorlopend op tijdens de apriès ski in de Oostenrijkse wintersport oorden en natuurlijk is hij op de diverse Nederlandse podia een veel en graag geziene gast.

Zijn optredens staan bol van de humor en zijn zangkwaliteiten zijn van grote klasse!

De nieuwe single van Rob is een zomerplaat en heeft een toepasselijke titel: “Het is nu zomer”

Het liedje is geschreven door Arie Kuipers en is geproduceerd in The Office studio te Witmarsum door Dylan van der Feen.

Een heerlijk dansbaar liedje met een prachtig refrein. Kortom, de toekomst ziet er voor Rob Ronalds weer zonnig uit!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=c8C-RCn9pcU[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Morris – Want als de zon schijnt

In deze tijd van het jaar is het natuurlijk tijd voor zomerse liedjes.  Zanger Morris heeft dé ideale zomersingle gemaakt. “Want als de zon schijnt” is een heerlijk en vlot up tempo nummer dat alle ingrediënten van een zomerhit in zich heeft. Luchtig, losjes en met veel vrolijkheid gezongen is dit een nummer dat op geen enkel strandfeestje mag ontbreken.  Tijdens de barbecue, in het zwembad en natuurlijk op de […]

todayjuni 27, 2019 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%