Blog

Rob Ronalds – Een leven zonder liefde

todayoktober 2, 2022 4

Achtergrond
share close

Rob Ronalds timmert al jaren aan de weg. Hij was leadzanger bij Cooldown Café (hij zong de hit ‘Hey Baby’) en daarnaast verwierf hij grote bekendheid als zanger in het programma van Ab Normaal.

Zijn eerste grote solo-hit was “Kleine blonde Mariandel” daarna volgden o.a. “Meisjes van de nacht” en natuurlijk “Haar rode lampie”. Zijn optredens staan bol van de humor en zijn zangkwaliteiten zijn van grote klasse! Hoewel Rob vooral bekend staat als feestartiest laat Rob af en toe horen dat het ook gewoon een hele goede zanger is.

Vorig jaar verscheen de ballade “Het regent in mijn hart”. En nu komt hij met een vertaling van de Engelbert Humperdinck classic, “A Man without love”. De Nederlandse titel is “Een leven zonder liefde” Het is een onvervalst levenslied dat Rob met veel gevoel en emotie heeft ingezongen.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

De Suskes – Illegale Kroeg (Vanavond Gaan We Zuipen)

Biografie De Suskes – Single release: Illegale kroeg (Vanavond gaan we zuipen) De Suskes in een trio bestaand uit: Sipke de Boer-Zang/Bas, Sytse Haima-Zang/gitaar en Wouter Bouma-Drum/zang. De band is opgericht in 2009. De eerste elf jaar werd de complete ritmesectie gedaan door Koos Keus, maar in 2020 werd hij vervangen door Wouter. Ook heeft Sipke toen de keuze gemaakt om de basgitaar te bespelen i.p.v. de gitaar. Na vooral […]

todayoktober 2, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%