Blog

Rita Young – Ik ben een vrouw

todayaugustus 26, 2022 4

Achtergrond
share close

Ik ben een vrouw is die nieuwe single van Rita Young. Rita, die inmiddels 78 jaar oud is, doet haar naam nog steeds eer aan. Ondanks haar leeftijd staat zij, na ruim 60 jaar, nog met grote regelmaat op de bühne in het land en heeft zij nog een grote aanhang met fans.

Speciaal voor haar fans komt zij nu met de autobiografische single “Ik ben een vrouw”. De single is op het lijf geschreven van Rita Young en vertelt wie zij is en hoe zij in het leven staat. Een moeder, een vrouw, een vriendin en daarnaast de artieste die zij graag wil zijn. De single is een lekker uptempo liedje met Country invloeden, wat Rita ook weer bij haar roots brengt.

Ze begon ooit immers als de Vlaardingse Ria Valk en heeft Country altijd in haar hart gesloten en zong in haar carrière veel countrymuziek. De single is geschreven door John Collee en het Arrangement is van Arjan Venemann. Bij deze nieuwe single is er ook een videoclip gemaakt door, Ron Schmid welke in het Museum van Overschie in Rotterdam is opgenomen.

Op de single is ook een tweede track opgenomen. “Een echte vriend” zingt zij samen met Perry Zuidam. Rita en Perry zijn, naast collega’s ook al jarenlang vrienden en dit bezegelde zij met dit duet.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

HANS SOLO – ZEG BEN JE ECHT BOOS OP MIJ

De Roosendaalse zanger Hans Solo is al ruim 20 jaar actief als zanger met zowel Engelstalig als Nederlandstalig. ‘Zeg Ben Je Echt Boos Op Mij’ is zijn nieuwe Nederlandstalige single. Het betreft een uiterst gezellige foxtrot. Hiermee zal Hans Solo op feesten en partijen in het land weer hoge ogen gooien. https://www.youtube.com/watch?v=jiaMdRrkK8c

todayaugustus 26, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%