Blog

Rinus Ponsen – De Wil Van Het Leven

todayjuli 19, 2022 5

Achtergrond
share close

Rinus Ponsen is terug, en hoe!!! Met een nieuw platenlabel (Hit It! Music) en een nieuwe producer (Manfred Jongenelis) is Rinus er weer klaar voor om de hitlijsten te bestormen met nieuw materiaal. Rinus timmert al jaren aan de weg en heeft klassiekers op zijn naam zoals ‘Verloren Tijd’, ‘Ik Kom Terug’, ‘Ik Blijf Toch Komen’, ‘Ik Heb Genoeg Van Jou’ en bracht reeds 2 succesvolle albums op de markt. Tevens was hij als liedjesschrijver betrokken bij songs voor o.a. Frans Bauer, Koos Alberts, Jannes, Charlene, Rutger van Barneveld e.v.a.. Met ‘De Wil Van Het Leven’ treedt Rinus zelf weer in de spotlights en laat hij zijn unieke stemgeluid weer horen. Het is de opmaat naar een nieuw album waar achter de schermen hard aan gewerkt wordt. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

DARIO – MAAK JE NIET DIK PIK

Ras-Amsterdammer Dario heeft met ‘Maak Je Niet Dik Pik’ een heuse zomerhit in handen. Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met o.a. ‘De Clown’ en ‘Vrijgezel’, was in 2005 te zien met een eigen reality soap op SBS en was vorig jaar uitgebreid te bewonderen in de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’. De tekst van ‘Maak Je Niet Dik Pik’ werd geschreven door Waylon van der Heijden en […]

todayjuli 19, 2022 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%