Blog

Rico van E – Elk moment van de dag

todayjuli 21, 2022 4

Achtergrond
share close

Rico van E is geboren en getogen in Groningen. Hij heeft één grote hobby en dat is muziek maken. Ruim twintig jaar geleden is die passie opgebloeid. Het begon met opnames maken op een cassetterecorder en jaren later waren zijn clips op social media te zien.

Al vrij snel kreeg Rico aanvragen voor feesten en partijen en heeft hij besloten om zijn eerste nummer op te nemen. Zijn eerste nummer was “Verloren tijd” van zijn grote voorbeeld Frans Bauer. Het nummer werd opgenomen in de studio van Will Geerling.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

HEIDI TANN KEERT TERUG MET EEN NESCI CLUB REMIX NAAR HAAR HIT SINGLE “GOOD VIBEZ” met saxofonist Rob Maletick

Na het ontvangen van publieke erkenning voor haar futuristische zang op haar single "Good Vibez", die in februari werd uitgebracht, is de Filipina-Amerikaanse singer-songwriter HEIDI TANN terug in een meer funky versie met Bruno Nesci op de "Good Vibez Remix". Op 20 juli 2022 brengt zangeres Heidi Tann haar nieuwste single uit, een paar dagen voor haar verjaardag (23 juli). "Good Vibez Remix" rolt binnen met een vleugje instrumentalisten; Bruno […]

todayjuli 21, 2022 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%