Blog

RICHARD KUIPER VOLGT IN VOETSPOREN DOCHTER MET SINGLE “WAAROM”

todayjuli 27, 2022 17

Achtergrond
share close

Mijn naam is Richard Kuiper 52 jaar jong en getrouwd, samen hebben wij een dochter die ook zingt, Bo kuiper. Doordat Bo zingt ben ik het thuis ook gaan proberen op mijn zolder. Ik plaatste wel eens wat op Facebook en YouTube en kreeg daar goede reacties op en doe er nu steeds meer mee, ondanks mijn plankenkoorts. Opeens dacht waarom zelf niet een nummer uitbrengen, toen heb ik Roy Otters gebeld en een afspraak gemaakt. Ik wist al wat ik wilde doen en dat was een nummer maken over een gebeurtenis 13 jaar geleden in mijn leven. Toen heeft mijn broer die 9 jaar ouder is als mij, zichzelf van het leven beroofd. Dat was een zware tijd, mijn broer deed vroeger alles met mij, ik moest altijd mee, of het nou ging om een andere auto te kopen, met de speedboot varen of een
rondje achterop de motor, wij deden alles samen en hij stond altijd voor mij klaar en ik mis hem nog altijd.

Daarom dit nummer “Waarom” en ik mag zeggen dat Roy er iets moois van heeft gemaakt. De muziek wilde ik graag in een beetje Elvis stijl en ook daarin is Roy prima geslaagd. Dit is wat ik wilde speciaal voor mijn broer Wat de toekomst als zanger zal worden we zullen zien want als ik zing voel ik me heerlijk, dus die tweede singel gaat er zeker komen en stiekem hoop ik ook nog eens een mooi duet met mijn dochter Bo Kuiper op te nemen. Dus wie weet, aldus een trotse Richard Kuiper.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JOHN PAUL CHACON KOMT MET SPAANSE VERSIE OP ‘LEEF’ MET ALS TITEL “VIVE”

John Paul Chacon, geboren in San Jose te Costa Rica en tegenwoordigwonende in het mooie Oosterhout,komt met een nieuwe single. Zijn nieuwe nummer “VIVE!” is de Spaanse versie van de hitsingle ‘Leef!’ Dit heeft alles te maken met de Zuid-Amerikaanse roots van John Paul Chacon. Het nummer wordt zeer goed ontvangen en het grote doel is natuurlijk om hiermee de Spaanse markt te veroveren. Deze zomerse uitvoering van ‘Leef!’ zou […]

todayjuli 25, 2022 313 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%