Blog

RENÉ BECKER- ‘GAPPIE’

todaynovember 19, 2022 6

Achtergrond
share close

René Becker komt met zijn nieuwste singel ‘Gappie’ op hét juiste moment. In tijden dat veel mensen onzeker zijn over de toekomst heb je iemand nodig met wie je jouw gevoel kunt delen.

Iedereen kent wel een ‘Gappie’ (vriend) die ook niet perfect is, maar er altijd voor jou is. Het delen van geluk en verdriet is de basis voor een eeuwig durende vriendschap. Sla een arm om elkaars nek en proost op deze vriendschap. De tekst van deze muzikale boodschap heeft René grotendeels zelf geschreven en is redelijk autobiografisch te noemen. Bij het schrijven van dit feestnummer is René geïnspireerd door oud-songfestivalwinnares Nicole. In de Mastersound Studio is het idee tot een geheel uptempo feestuitvoering geproduceerd met medewerking van Niels Lingbeek en  Eveline van Wijk (backing vocals).

In de aanloop naar het ‘Oranjegevoel’ (WK voetbal), Carnaval en vele gezellige (tent) feesten mag ‘Gappie’ niet ontbreken op ieders favoriete playlist. Met deze sportieve zanger van o.a. ‘Als een Komeet’ wordt ieder feest onvergetelijk!

‘Gappie’ is op single vanaf 16 november 2022 verkrijgbaar. De promotie van de nieuwe single zal op vele radiostations, zenders en Youtube te horen zijn.

René Becker ‘Gappie’ is de eerste single in eigen beheer.

Link naar muziekportals:

Spotify:                                        https://open.spotify.com/album/5NxJYJEG5lzYRfeoY47eJU
AppleMusic/ITunes:              https://music.apple.com/nl/artist/ren%C3%A9-becker/288469391
Deezer:                                       https://www.deezer.com/search/rene%20becker

YouTube:                                   https://youtu.be/rrY5UMiWAQM

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Mark Doldersum – Mijn beste vrienden

Het welbekende nummer ‘Mijn beste vrienden’ waarmee De Havenzangers in 1991 een enorme hit in handen hadden, is in opdracht van Mark Doldersum door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio behoorlijk onder handen genomen. Normaal gesproken is Mark geen zanger die de studio induikt om een cover van een nieuw jasje te voorzien, maar voor deze hedendaagse bewerking maakte hij graag een uitzondering. Hij ziet het als een […]

todaynovember 19, 2022 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%