Blog

Regi Myrix ft Michelle Brooks – Thompson – Then I Met You

todayseptember 8, 2022 4

Achtergrond
share close

Michelle Brooks-Thompson is een National bekroonde Independent Recording Artist en muziekartiest uit Springfield, Massachusetts. Ze staat bekend om haar optreden als finalist in de populaire tv-show, NBC’s The Voice. Sinds ze meedeed aan The Voice, heeft Michelle’s veelzijdige en fenomenale zangvaardigheid haar het voorrecht gegeven om een ​​groot aantal verschillende muzikale platforms in het hele land te sieren. Ze is bij iedereen bekend geworden als een dynamische krachtpatser! Zoals geciteerd door de frontman van Maroon 5 en de stemcoach Adam Levine van NBC, is Michelle begiftigd met een “bovennatuurlijk zangvermogen”. Michelle’s vocale toon en kracht wordt sterk vergeleken met het late muzikale icoon, Whitney Houston. Ze wordt vaak de ‘Whitney Houston van de gospelmuziek’ genoemd.

Michelle’s muzieksucces gedurende haar carrière als indie-artiest is blijven groeien met opmerkelijke prestaties. Ze werd gekroond tot Super Top Dog-winnaar van 2017 van de wereldberoemde Amateur Night at the Apollo en won $ 20k. Meest recentelijk in 2019 was ze de winnaar van het 15e en laatste seizoen van Keene Idol (New Hampshire) die $ 10k won! In maart 2022 werd Michelle gekroond tot winnaar van de eerste jaarlijkse Unsung Heroes-zangwedstrijd georganiseerd door The Music Room (Cape Cod) en won $ 15.000!

Michelle heeft consequent opgetreden in verschillende kerken, binnen- en buitenconcertlocaties, sportevenementen, privé-evenementen en in nationale tv-programma’s zoals Dr. Bobby Jones Presents (Impact Network), TBN’s Praise the Lord, de Bishop Eric Lloyd Show (Rhema Network ) en meer. De vocale sensatie, te zien in de Special Edition van People Magazine van oktober 2018 als finalist van The Voice, heeft het podium gedeeld met Grammy en Stellar Award-winnende Gospel en Secular artiesten zoals Donnie McClurkin, James Fortune, Shana Wilson, Zacardi Cortez, American Idol’s Melinda Doolittle, NBC’s The Voice Noah Liz, Doobie Powell, Bebo Norman, Eric Taylor en anderen.

Met sterke gospel-muziekwortels die als jong kind in de kerk van haar grootvader werden gekweekt, werd Michelle erkend en geclaimd als een ‘wonderkind’ vanwege haar vermogen om te zingen en piano te spelen toen ze 9 was. Na het overlijden van haar moeder, Michelle nam de rol van muziekdirecteur voor de kerk van haar grootvader op de jonge leeftijd van 14, die ze 7 jaar lang diende. Terwijl ze in die muzikale hoedanigheid diende, verbreedde Michelle haar vocale en muzikale vaardigheden door privé pianolessen te nemen, deel te nemen aan talentenjachten en een professionele achtergrond te zingen voor verschillende artiesten.

Michelle streefde haar passie voor muziek na door naar het prestigieuze vrouwencollege in Massachusetts, Mount Holyoke, te gaan, waar ze afstudeerde in muziek en zang en piano studeerde. Na het behalen van haar Bachelor of Arts-graad in muziek, werd ze toegelaten tot Boston’s Berklee College of Music voor een Performance Diploma Program. Michelle koos ervoor om haar volgende stappen in de muziek zelfstandig voort te zetten en stelde haar acceptatie uit aan Berklee. Sindsdien heeft ze haar zangtalent ontwikkeld dat onmiskenbaar kan worden gerangschikt met enkele van de belangrijkste gospel- en seculiere artiesten van haar tijd! Michelle heeft verschillende onderwijsinstellingen en kerkkoren opgericht en geleid. Naast haar professionele zangcarrière heeft ze zowel op scholen als zelfstandig muziekcurricula en zanglessen gegeven.

Naast het winnen van verschillende lokale, regionale en nationale wedstrijden voor muzikaal talent, is Michelle de co-auteur van het boek uit 2017 getiteld ‘Pretty In His Presence’. Ze is ook een actrice en verscheen in verschillende toneelstukken, waaronder het evangelie-toneelstuk, “When the Child Cries” en “For Colored Girls”, geregisseerd door International Playwright Lee Harris. Ze is de oprichter van de 501c3-organisatie Heart of the Earth, gericht op het helpen van risicojongeren bij het ontdekken van individuele muzikale en atletische talenten om emotionele stabiliteit te ontwikkelen. Dit werd geïnspireerd doordat ze als Gospel Choral-dirigent bij Westover Job Corps diende en uit de eerste hand zag hoeveel muziek jongeren en jonge volwassenen kan inspireren en verheffen.

Michelle blijft haar muzikale gave delen met iedereen die wil luisteren. Haar grootste passie is het gebruiken van haar door God gegeven talent om de harten van mannen, vrouwen en kinderen te inspireren en te verheffen door middel van muziek! Michelle heeft veel traumatische levenservaringen meegemaakt. Het is haar vermogen om inspirerende muziek te schrijven en te zingen die haar heeft geholpen te overwinnen en een inspiratie voor anderen te zijn. Daarom ontving Michelle in 2019 de Champion of Character Award van Power Gospel Ministries. In februari 2021 behaalde Michelle haar certificaat in Christian Spiritual Healing and Deliverance van de Bible Counseling Ministries, Inc en Tridoit Christian College.

Terwijl ze haar gave van muziek met de wereld deelde, ontdekte Michelle dat moeder en echtgenote zijn ook een geweldig geschenk in haar leven is. Michelle is getrouwd met David Thompson, Jr, een voetbalcoach, leraar en voormalig NFL-speler, en is een trotse moeder van drie prachtige kinderen, Aleesia, Aaliyah en David, III (D3).

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%