Blog

Raymon Hermans schrijft nieuwe single ‘Alleen Maar Met Je Dansen’ voor Sam Vanvelthoven

todayseptember 3, 2022 3

Achtergrond
share close

Ook Sam Vanvelthoven heeft inmiddels de baard in de keel gekregen. Tijdens de opname van de Kerstsingle, die eind 2021 verscheen, was al te horen dat zijn stemgeluid iets aan het veranderen was. Het kinderstemmetje is voorgoed verleden tijd en dat is duidelijk te horen als je naar z’n nieuwe single ‘Alleen Maar Met Je Dansen’ luistert. Uiteraard kwam deze tot stand i.s.m. producer Manfred Jongenelis die al vanaf het begin betrokken is bij de zangcarrière van dit 15-jarige talent uit Roosendaal.

Ook plukt Sam de vruchten van  de samenwerking die Manfred een tijdje geleden aanging met Raymon Hermans. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Sam heeft dankzij zijn enorme doorzettingsvermogen, de begeleiding van Manfred én die van z’n ouders al een behoorlijke staat van dienst. Met de lancering van de single ‘Alleen Maar Met Je Dansen’ komt de teller op 7 te staan. Niet veel leeftijdsgenoten kunnen dat zeggen. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor zijn aanstaande 5-jarig jubileum in volle gang. Dit festijn gaat plaatsvinden in 2023.

Sam: ‘Omdat Raymon in St. Willebrord woon en ik in Roosendaal kwamen we elkaar bij optredens wel eens tegen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel een  grote fan van hem ben. Alle liedjes die hij tot nu toe heeft uitgebracht vind ik geweldig. Nadat Manfred mij vertelde dat Raymon bij deze productie betrokken werd, kwam er een glimlach op mijn gezicht. Manfred maakt zelf altijd een opzetje en bedenkt een melodielijn. Hierna gaan ze de studio in en passen het geheel aan naar de finale versie zodat ik het kan inzingen. Je wilt niet weten hoe blij ik met deze plaat ben’.

De single ‘Alleen Maar Met Je dansen’ is vanaf 2 september 2022 legaal te downloaden via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers van Blue Motion Media, is te bewonderen op Youtube. Die moet je gewoon zien…..

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Gaby start nieuw muzikaal tijdperk met ‘Lieve Schat’

Jij geeft mijn leven weer een doel en wat is de liefde toch een heerlijk fijn gevoel. Dat zijn twee ingrediënten die tekstschrijver Carlo Verkooijen heeft verwerkt in de uptempo single ‘Lieve Schat’ waarmee Gaby ongetwijfeld de aandacht weet te trekken. De opnames vonden plaats bij Manfred Recordings o.l.v. producer Manfred Jongenelis. Het team van Smaragd Music ziet met de toevoeging van Gaby op haar label een succesvolle samenwerking in […]

todayseptember 3, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%