Blog

RAYMON HERMANS – De Twaalfde Man (Iedereen Staat In Oranje)

todaynovember 18, 2022 3

Achtergrond
share close

Het WK staat op het punt te beginnen en de Nederlandse volkszanger RAYMON HERMANS brengt een ode aan De Twaalfde Man om tijdens dit WK saamhorigheid in het land te brengen met zijn WK-plaat ‘’De Twaalfde Man’’ De Twaalfde Man is mede geschreven door Manfred Jongenelis, wie recent een groot succes behaalde met het programma I Want Your Song, waar Mart Hoogkamer zijn geschreven lied koos als WK nummer.

RAYMON HERMANS: ’’Ik had nog nooit een Oranje-plaat uitgebracht, maar dit jaar begon het toch te kriebelen. Misschien omdat er normaliter een grote Oranjekoorts heerst, maar dit jaar toch wat minder door de ongeregeldheden in Qatar en de ellende die er dit jaar is geweest. Het is belangrijk om leuke en positieve ervaringen als volk te hebben en ik denk dat een WK waarin we allemaal Oranje steunen daaraan bij kan dragen. Ik hoop dat mijn liedje het Oranjegevoel toch iets meer laat leven.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Patrick van de Worp ft. Gansiiee De O Van Oranje

Patrick van de Worp is helemaal klaar voor het EK. Samen met Gansiiee heeft hij een met ‘De O Van Oranje’ een enorme oranjekraker in handen. Geschreven door Pascal de Vormer en Peter de Wijn en geproduceerd door Sonic Solutions is er niets aan het toeval overgelaten. ‘De O Van Oranje’ verschijnt via Hit It! Music. Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen. https://www.youtube.com/watch?v=qW9OIoc-gm0

todaynovember 18, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%