Blog

Quincy van Moorselaar komt met debuutsingle

todayseptember 16, 2022 4

Achtergrond
share close
Quincy van Moorselaar uit Bunschoten-Spakenburg is met recht een nieuwkomer en hij doet het gelijk goed! Nadat hij zich links en rechts had laten informeren kwam hij in contact met Roy Otters, die samen met hem het leuke luchtige nummer “Vanavond drink ik Sonnema” heeft opgenomen! Roy stuurde het nummer door naar Double You Music die het wel wilden uitbrengen onder hun eigen label. Quincy mag trots zijn op zijn nummer en gaat hier zeker mee scoren. We denken dan ook dat we nog veel van Quincy zullen horen. Voor de clip kwam het team van The Clip Academy in aktie en de promotie is in handen van Willem de Bie en de influencers van Future Music!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

SPANG! koppelt Limoncello aan frisse nazomer hit

“Het mag en het kan weer, dus dan moet ik er ook weer bij zijn”. Dat zijn de eerste woorden die SPANG! onthult over de totstandkoming van z’n nieuwe single ‘Limoncello’. Tijdens de vakantieperiode zal deze Italiaanse alcoholische drank, die wordt gemaakt van citroenen, ongetwijfeld bij veel mensen genuttigd zijn. Over het resultaat is SPANG! ontzettend blij. Hij was al een tijdje zoekende naar de opvolger van z’n in 2021 […]

todayseptember 11, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%