Blog

PRODUCERS BRAD & JORDAN BRENGEN SAMEN DE SINGLE “GRATEFUL” UIT

todayjuli 20, 2022 4

Achtergrond
share close

De producers Brad Grobler van Big Productions en Jordan van Future Music hebben samen een single gemaakt. De naam van de single is “Grateful”. De nieuwe single “” verteld het verhaal over een Nederlandse man die verliefd wordt op een Belgische dame. Jordan liep met het idee voor deze song en toen hij het vertelde aan Brad was deze gelijk enthousiast. Binnen no time was er een arrangement en een passende tekst, de single heeft een heerlijke sound die blijft hangen. De producers hebben dan ook alles zelf gedaan inclusief de zang, instrumenten en de mastering. Alles is opgenomen in de studio van Big Productions. De single komt uit op Lumineux Music en voor de videoclip tekenden de mannen van Future Films Europe die er een waar kunstwerkje van hebben gemaakt. Het eindproduct smaakt naar meer, wie weet waar de mannen in de toekomst nog mee gaan komen.

Deze single is nog niet op video uit.

Toch hebben we een fragment van het nummer.

  • cover play_arrow

    Grateful Wilco & Brad

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Johnny Bach als vanouds met een heerlijke single “Love me”!

Dat Johnny Bach muzikaal van vele markten thuis is, weten gelukkig velen. Hij is een graag geziene zanger in zowel Nederland als het buitenland en heeft als vele albums en singles mogen maken in zowel Nederland als Duitsland. Samen met zijn vaste hit producer Martin Sterken, komt Johnny Bach met een swingende Engelstalige single als opvolger van zijn vorige hit “Hush, not a word to Mary”. Johnny Bach is een […]

todayjuli 20, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%