Blog

Preztone & Mehbek – Be My Lover

todayseptember 6, 2022 37

Achtergrond
share close

Geboren in de jaren 80 als Toon Porrez in Gent, een van de mooiste steden van België.

Met een DJ-vader groeide hij op tussen vinylplaten. In zijn tienerjaren bracht hij wekelijks veel tijd door in platenzaken om de nieuwste nummers te ontdekken.

In de nillies werd hij ondernemer, en begon een loungebar in Gent die na 2 jaar veranderde in een dansclub. Zijn DJ-carrière begon. Naast DJ werd hij ontdekt door een fotograaf en werd hij naast zijn uitgaansleven een succesvol model.

Door de jaren heen heeft Preztone een groot publiek opgebouwd en vele optredens gegeven in de Gentse nachtscène en door het hele land. Zijn maandelijkse evenement Love Boat Party werd een iconische sensatie in de stad.

Toen was er Covid 19… een keerpunt in zijn carrière en leven, net als voor vele anderen. In 2020 wijdde Preztone zijn tijd aan muziek. De situatie heeft hem uitdagingen, maar ook inspiratie gebracht. Hij zette zijn ideeën van vele jaren om in productie.

Zelf muziek maken was jarenlang een droom. Na maanden hard werken komt op 28 mei de eerste single uit. Zijn muziek is een mengeling van poppy klanken met tropische house en deep house. Alleen goede vibes!

Ondertussen werkt hij hard aan zijn eerste album dat normaal in oktober uitkomt.

Blijf op de hoogte.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%